Boek: Op ontdekkingsreis in de Mandala

Uit een leuke samenwerking met Joke Staring Mellendijk uit Silvolde is het boek; Op ontdekkingsreis in de Mandala ontstaan. In het boek staan drieëndertig mandala tekeningen met een gedicht. Met veel plezier heb ik Joke geholpen het boek druk klaar te maken.

De mandala tekeningen zijn intuïtief ontstaan en hebben allemaal hun eigen verhaal of thema. Ze zijn een afspiegeling van Joke, in het moment waarin ze gemaakt zijn. Door in stilte aan de mandala te werken en het resultaat als toeschouwer te bekijken en te onderzoeken, geeft elke mandala Joke een stukje zelfinzicht.

De mandala is een krachtige plek waar Joke zich veilig voelt, en in verbinding staat met de kern. Volle goede moed en vertrouwen zet ze haar ontdekkingsreis voort. Graag wil zij de mandala tekeningen en gedichten van haar ontdekkingsreis delen, en ze hoopt dat het mensen kan inspireren, troosten of tot steun kan zijn. Dit mooie boek is te koop via de website van Joke en kost € 17,50.

Joke geeft in haar atelier de ruimte cursussen Helend tekenen. Dit is een manier van tekenen waarbij je op een ontspannen manier creatief met jezelf bezig bent. Hierbij is het eindresultaat ondergeschikt. Door middel van lijn, vorm en kleur maken we zichtbaar wat er bewust of onbewust in ons innerlijk ligt opgeslagen. Dit kan je verder helpen bij je ontwikkeling en het herontdekken van jezelf.

Je hoeft geen tekenervaring te hebben om mee te kunnen doen, het gaat vooral om het creatieve plezier en alles wat je ervaart en ontdekt tijdens het scheppend bezig zijn. Geïnteresseerd in een cursus? kijk voor meer informatie op de website van Joke.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.