Foto expositie Nepal & Tibet

Hieronder het persbericht dat verstuurd is naar lokale en regionale kranten over mijn foto expositie Nepal & Tibet Zondag 2 februari 2014 bij Galerie Gelia in Silvolde. Kom jij ook?

Marieke van den Brink exposeert op zondag 2 februari 2014 in Galerie Gelia, aan de Munstermanstraat 1 in Silvolde.

Marieke van den Brink, woonachtig in Silvolde, laat de bezoekers door middel van een foto expositie haar Tibet & Nepal zien. Na twee inspirerende reizende, in 2011 en 2013 hebben deze landen haar hart gestolen. De gewoontes, de mensen, het geloof.

Er zijn ook zelfontworpen zilveren sieraden te zien die zij gemaakt heeft. Heeft u altijd al een uniek sieraad willen dragen dan kunt u dit overleggen met Marieke en de mogelijkheden bespreken. Voor deze expositie heeft Marieke fotokaarten laten maken van foto`s die zij heeft genomen tijdens haar reizen naar Nepal en Tibet.

Kom naar de opening op zondag 2 februari 2014 en maak kennis met Marieke en haar foto expositie Tibet & Nepal. Door de galeriehoudster Gelia Praasterink wordt u ontvangen met een hapje en drankje. Elke zondag kunt u de galerie bezoeken van 11.00 uur tot 17.00 uur en de toegang is gratis. De expositie is de hele maand februari 2014 en voor een bezoek buiten de openingstijden kunt u een afspraak maken. Voor meer informatie 0315-340385, www.galerie-gelia.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.