Over Marieke

Hallo, wat leuk dat je mijn persoonlijke blog bezoekt. Door mijn verhalen en foto`s van Nepal en Tibet wil ik jou inspireren en meenemen op mijn reis. Beleef je met mij mee?

Ik ben Marieke van den Brink geboren in Zevenaar maar woon inmiddels al weer 6 jaar in Silvolde met mijn man Herbert Keurentjes en dochter Lynn.

Vroeger als kind schreef ik al verhalen maar na mijn droomreis naar Nepal & Tibet ben ik een schrijfcursus gaan volgen. Dit om mijn belevenissen goed op papier te krijgen en meer structuur in de verhalen aan te brengen. Zo ontstond het idee om het boek Nepal & Tibet, goden en devotie te schrijven. De devotie voor hun geloof en de rituelen die ze daarbij gebruiken hebben mij hierbij het meest geïnspireerd.

Maar ook de creativiteit van de mensen om van weinig iets te maken hebben mij geïnspireerd. Creativiteit is mij met de paplepel bijgebracht. Die creativiteit gebruik ik nu bij het ontwerpen van zilveren sieraden, grafische vormgeving en bij fotografie. Een foto moet voor mij puur zijn, dus geen fotoshop of filters. Omdat een beeld soms meer zegt dan woorden, wordt het boek rijk geïllustreerd met eigen (onbewerkte) foto`s.

Bij alles wat ik doe komt mijn passie voor organiseren naar voren. Daar ben ik goed in, daar ligt mijn kracht. Vanuit mijn secretaresse opleiding is mijn passie voor organiseren ontstaan. Deze passie kwam goed van pas om alles rondom het boek te organiseren. Maar dit talent wil ik niet alleen voor mijzelf houden maar delen met jou. Geïnteresseerd in een samenwerking? Neem dan contact op via het contactformulier of mail naar info(Replace this parenthesis with the @ sign)mariekevandenbrink.nl. Dan hoor je zo snel mogelijk van mij.

Lieve groet,

Marieke

˝ A journey of a thousand miles

Begins with a single step ˝